Group 15996.png
Group 15991.png

ננצל את הזמן שהרוזעלך בתנור להכנת סנגרייה חמה שתחמם את האווירה. המתכון ממש פשוט:

סנגרייה

מצרכים

1 בקבוק יין אדום (750 מ"ל)

2 תפוזים, לא מקולפים ופרוסים לעיגולים

6 "מסמרי" ציפורן שלמים

6 מקלות קינמון

3 כוכבי אניס

1/4 כוס דבש

1/4 כוס ברנדי (ניתן להחליף בוויסקי)

אופן ההכנה

1. ניצוק את היין לסיר בינוני, נוסיף 3 מקלות קינמון, 3 כוכבי אניס, תפוז אחד פרוס לעיגולים (את השני שומרים להגשה), 6 "מסמרי" ציפורן, דבש וברנדי. נערבב הכל יחד ומביאים לרתיחה על אש בינונית.

2. כשהיין מתחיל לבעבע, ננמיך לאש קטנה ונבשל במשך 10 דקות.

3. ניצוק רק את היין לכוסות ונקשט עם פרוסות התפוז הנותר. נשבור לחצי את מקלות הקינמון שנותרו ונכניס חצי לכל כוס.

4. כל הכבוד! הסנגרייה שלכם מוכנה 😍. נסתכל אחד לשני בעיניים, נעשה לחיים ראשון להערב, ונבדוק מה שלום הרוזעלך. כשנראה שהם מוכנים נוציא אותם מהתנור ונתקדם לחלק האומנותי של הערב.

Group 15991.png
Group 15991.png